Nadenken over afscheid

Nadenken over uw afscheid of het afscheid van uw dierbare. Het is goed om hier vroegtijdig bij stil te staan. Hiermee voorkomt u dat er onduidelijkheden ontstaan na een overlijden, en dit is het laatste wat u wil in een zeer emotionele periode.

Voorkom onduidelijkheden en leg uw uitvaartwensen van te voren vast.

Uitvaartwensen vastleggen

Voor uw nabestaanden is het fijn wanneer uw wensen duidelijk zijn. U kunt uw uitvaartwensen vroegtijdig vastleggen, hiervoor hebben wij een handig boekje gemaakt ‘Mijn laatste wens’.

Herman Bakker Wilsbeschikking

Een persoonlijk gesprek

Of leg uw wensen vast aan de hand van een persoonlijk gesprek met ons. Samen kijken we naar de gewenste sfeer, de regie en uitvoering van uw uitvaart. Het gaat daarbij om uw wensen. U bepaalt de thema’s en invulling om tot een perfecte afstemming te komen.

Hoe stelt u zich de opbaring voor? Hecht u waarde aan een condoleance? Welke sfeer spreekt u aan voor de uitvaart? Wie gaan er spreken, is er (live) muziek? Heeft u een fotograaf op het oog, of wilt u laten filmen. Hoe wordt de familie bij de uitvaart betrokken? Verkiest u een kerkelijke uitvaart? Misschien zoekt u een alternatieve locatie voor de afscheidsbijeenkomst? Wenst u na afloop de nabestaanden te bedanken met een kaartje of een attentie op de dag zelf?
Veel vragen, die allemaal aan bod komen tijdens dit persoonlijke gesprek.

Heeft u speciale verzoeken, kunnen wij nog iets extra’s voor u betekenen? In alle gevallen kunnen we door onze ervaring een uitvaart voor u samenstellen die aansluit op uw ideeën, wensen, overtuiging, smaak en levensstijl. We bieden u alle informatie en inspiratie voor een waardevolle herinnering. Passend en persoonlijk. Het gaat om u.

Uitvaartcentrum Deventer

Leg uw uitvaartwensen vast via onderstaand wensenboekje.

Download: Mijn laatste wens

Of neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Een afspraak maken

Vul onderstaand formulier in dan nemen wij contact met u op voor een afspraak.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel om contact met u op te nemen. Meer informatie kunt u nalezen in onze Privacy-verklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Overlijden melden • 24 uur per dag:
0570 - 60 66 44

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft. Wij staan voor u klaar.

0570 - 60 66 44 info@hermanbakker.nl

De juiste keuze

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit, maar we ondersteunen die overtuiging graag met een aantal keurmerken die we met trots voeren.