Na de uitvaart

‘Wij voelen ons gesteund, ook na de uitvaart’

De dagen na de uitvaart staan in het teken van het bedanken van de bezoekers. Maar ook het verwerken van de indrukken en het gedenken van uw naaste. Het eigenlijke rouwproces kan beginnen, en dit heeft tijd nodig. Neem hier ook de tijd voor. Ook na de uitvaart blijft Herman Bakker betrokken.

Dankbetuigingen

Na de uitvaart is er de mogelijkheid voor  verzenden van dankbetuigingen en het plaatsen van een dankbetuiging advertentie. Dit regelen wij graag voor u.

U kunt op ons rekenen, ook na de uitvaart

Ook na het laatste afscheid blijven wij betrokken, Herman Bakker Uitvaartzorg staat achter u. Onze benadering wordt gewaardeerd en biedt u de ruimte voor:

  • een evaluatie van de uitvaart;
  • ondersteuning en doorverwijzingen bij de administratieve afwikkeling;

Te allen tijde kunt u bij ons terecht, waar nodig helpen we u verder. Het verhaal over het verlies, de huidige situatie waarin u bent terechtgekomen, of de hulp die u of uw dierbaren wellicht nodig hebben. We reiken u graag de hand.

Herman Bakker - Nazorg

Nazorg

Herman Bakker Uitvaartzorg verzorgt regelmatig lezingen en bijeenkomsten over rouw, verlies en verdriet. Maar ook over notariële kwesties, zoals de nalatenschap, de executeur en natuurlijk ook het levenstestament. Deze bijeenkomsten zijn vrij toegankelijk en vinden plaats in Deventer en omgeving.

 

Overlijden melden • 24 uur per dag:
0570 - 60 66 44

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft. Wij staan voor u klaar.

0570 - 60 66 44 info@hermanbakker.nl

De juiste keuze

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit, maar we ondersteunen die overtuiging graag met een aantal keurmerken die we met trots voeren.