skip to Main Content

Online gedenkplaats

‘Wij voelen ons gesteund, ook na de uitvaart’

De dagen na de uitvaart staan in het teken van het bedanken van de bezoekers. Maar ook het verwerken van de indrukken en het gedenken van uw naaste. Het eigenlijke rouwproces kan beginnen, en dit heeft tijd nodig. Neem hier ook de tijd voor. Ook na de uitvaart blijft Herman Bakker betrokken.

Nazorg: houvast voor nabestaanden

Het kan zijn dat u of uw familie de komende tijd nog hulp nodig heeft, in praktische zin of geestelijk. Bijvoorbeeld om bij te komen en het verlies een plaats te kunnen geven. Via Herman Bakker kunt u in contact komen met de juiste nazorgprofessionals. We geven hierover graag advies op maat. Voor u, maar ook voor de kinderen of de ouders.

herman bakker steun na uitvaart

U kunt op ons rekenen, ook na de uitvaart

Ook na het laatste afscheid blijven wij betrokken, Herman Bakker Uitvaartzorg staat achter u. Onze benadering wordt gewaardeerd en biedt u de ruimte voor:

  • een persoonlijke evaluatie van de uitvaart;
  • antwoorden en ondersteuning bij de administratieve afwikkeling;
  • contact met professionele nazorg van een onafhankelijke rouwconsulente / rouwverwerking.

Te allen tijde kunt u bij ons terecht, waar nodig helpen we u verder. Het verhaal over het verlies, de huidige situatie waarin u bent terechtgekomen, of de hulp die u of uw dierbaren wellicht nodig hebben. We reiken u graag de hand.

herman bakker uitvaart nazorg

Herman Bakker Uitvaartzorg verzorgt regelmatig lezingen en bijeenkomsten over rouw, verlies en verdriet. Maar ook over notariële kwesties, zoals de nalatenschap, de executeur en natuurlijk ook het levenstestament. Deze bijeenkomsten zijn vrij toegankelijk en vinden plaats in Deventer en omgeving.

Wilt u meer weten over nazorg? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Bel (0570) 60 66 44 (dag en nacht bereikbaar) of ga naar contact.

Back To Top
×Close search
Zoeken