Kostenindicatie uitvaart

Uw persoonlijk afscheid, financieel inzicht en zekerheid

U heeft, waar en hoe verzekerd, altijd keuzevrijheid in de uitvaartdienstverlener. Dus ook als u bij een grote verzekeraar bent aangesloten. U kunt zeker bij ons terecht!
Het is wel belangrijk te weten welk bedrag uw verzekering vergoedt. De gemiddelde uitvaartverzekering dekt een groot deel van de basisuitvaart. Dit bedrag is gebaseerd op de gemiddelde kosten van een uitvaart. De extra’s komen meestal voor eigen rekening. Wilt u een kostenindicatie voor uw uitvaart, dan is het verstandig om vooraf uw uitvaartwensen vast te leggen.

Het is goed om over de uitvaart na te denken

Als u vooraf uw uitvaartwensen vastlegt, kunt u goed overzien om welke kosten het gaat. Uw familie weet dan ook hoe u de uitvaart vorm en inhoud wilt geven. En, uw nabestaanden worden in een tijd van intens verdriet niet met financiële tegenvallers of geldzorgen geconfronteerd.

Uw laatste wensen vastleggen? Met het boekje ‘mijn laatste wens’ legt u uw uitvaartwensen vast. Of neem contact met ons. Wij informeren u graag hoe de uitvaart bekostigd kan worden. Wij kunnen ook samen met u uw huidige polissen doornemen. Dit is geheel vrijblijvend en er zijn géén kosten aan verbonden.

Herman Bakker Wilsbeschikking

Uitvaart voorbespreken

Tijdens het voorbespreken van de uitvaart nemen wij al uw wensen door en ontvangt u van ons een kostenopgave. Aan een voorbespreking zijn geen kosten verbonden.

Een afspraak maken

Voorbespreken van de uitvaart.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel om contact met u op te nemen. Meer informatie kunt u nalezen in onze Privacy-verklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Overlijden melden • 24 uur per dag:
0570 - 60 66 44

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft. Wij staan voor u klaar.

0570 - 60 66 44 info@hermanbakker.nl

De juiste keuze

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit, maar we ondersteunen die overtuiging graag met een aantal keurmerken die we met trots voeren.