skip to Main Content

Online gedenkplaats

Persoonlijke afstemming van de uitvaart

In het eerste gesprek nemen we alle wensen en mogelijkheden door, ook als deze vooraf vastgesteld waren. Samen met u maken wij iedere uitvaart uniek. Elk persoon is uniek, zo ook iedere uitvaart. Alles in het teken van een mooi en passend afscheid.

Uitvaartwensen nog niet vastgelegd? Dan kunt u dit alvast doen in ons wensenboekje/wilsbeschikking.

herman bakker uitvaart

Verzorging en begeleiding in aanloop naar de uitvaart

Voor het verzorgen van de uitvaart zijn veel mogelijkheden bij Herman Bakker. In een persoonlijk gesprek met één van onze ervaren uitvaartverzorgers zullen alle stappen doorgenomen worden. Doorgaans volgt er zeker nog een tweede gesprek om de voorbereiding in goede banen af te ronden.

Het opbaren van uw dierbare kan op diverse plekken: thuis, in een uitvaartcentrum of op een andere locatie naar keuze. In overleg is er veel mogelijk. Net als bij alle momenten die straks nog zullen komen, voelt u direct wat wij voor u kunnen betekenen. Tegelijkertijd heeft u alle ruimte om zelf beslissingen te nemen en te regelen.

dag van de uitvaart herman bakker

Herman Bakker is altijd nabij, dag en nacht bereikbaar. Wij zijn uw aanspreekpunt, zonder dat wij op de voorgrond treden. ‘Zichtbaar wanneer nodig en onzichtbaar wanneer mogelijk.’

Het voorbereiden van de begrafenis of crematie

In de voorbereiding van een uitvaart, of het nou gaat om een crematie of begrafenis, zorgt Herman Bakker er voor dat alles in orde is. Onze uitvaartverzorgers zorgen voor de vereiste formaliteiten, het afstemmen van voorgangers, de dragers en vervoer. Daarnaast heeft Herman Bakker ruime ervaring in het reserveren van afscheidslocaties, het vervaardigen van drukwerk en dagbladannonce.

Bekijk de mogelijkheden voor het afscheid.
Lees meer informatie over de dag van de uitvaart.

Uitvaartverzorgers Herman Bakker

Bekijk hieronder onze ervaren uitvaartverzorgers Els Schaap en Harry Maalderink.

els schaap herman bakkerharry maalderink herman bakker

Back To Top
×Close search
Zoeken