Het eerste gesprek voor de uitvaart

Persoonlijke afstemming van de uitvaart

In het eerste gesprek voor de uitvaart nemen we alle wensen en mogelijkheden door, ook als deze vooraf vastgesteld waren. Samen met u maken wij iedere uitvaart uniek. Elk persoon is uniek, zo ook iedere uitvaart. Alles in het teken van een mooi en passend afscheid. Maak een afspraak voor een gratis voorbespreking door ons te bellen of door het invullen van het contactformulier onder aan de pagina.

Uitvaartwensen nog niet vastgelegd? Dan kunt u dit alvast doen in ons wensenboekje/wilsbeschikking.

       Herman Bakker Wilsbeschikking

Verzorging en begeleiding in aanloop naar de uitvaart

Voor het verzorgen van de uitvaart zijn veel mogelijkheden bij Herman Bakker. In een persoonlijk gesprek met één van onze ervaren uitvaartverzorgers zullen alle stappen doorgenomen worden. Doorgaans volgt er zeker nog een tweede gesprek om de voorbereiding in goede banen af te ronden.

Het opbaren van uw dierbare kan op diverse plekken: thuis, in een uitvaartcentrum of op een andere locatie naar keuze. In overleg is er veel mogelijk. Net als bij alle momenten die straks nog zullen komen, voelt u direct wat wij voor u kunnen betekenen. Tegelijkertijd heeft u alle ruimte om zelf beslissingen te nemen en te regelen.

Uitvaartcentrum Deventer
Uitvaartcentrum Deventer

Herman Bakker is altijd nabij, dag en nacht bereikbaar. Wij zijn uw aanspreekpunt, zonder dat wij op de voorgrond treden. ‘Zichtbaar wanneer nodig en onzichtbaar wanneer mogelijk.’

Rouwdrukwerk en online condoleren

Tijdens het eerste gesprek nemen we ook alle mogelijkheden door die er zijn op het gebied van rouwdrukwerk, advertenties en bedankkaartjes. Herman Bakker Uitvaartzorg beschikt over een eigen drukkerij, hierdoor zijn wij in staat om zelf  te allen tijde professionele aandacht aan uw rouwdrukwerk geven en zijn wij niet afhankelijk van derden.
Wij bieden u ook een platform om uw dierbare online te gedenken en de nabestaanden te condoleren. Familie, vrienden en andere belangstellenden kunnen hier samen hun gedachten, herinneringen, foto’s, verhalen of gedichten delen of een condoleance plaatsen. Uw uitvaartleider informeert u graag over alle mogelijkheden.

Het voorbereiden van de begrafenis of crematie

In de voorbereiding van een uitvaart, of het nou gaat om een crematie of begrafenis, zorgt Herman Bakker er voor dat alles in orde is. Onze uitvaartverzorgers zorgen voor de vereiste formaliteiten, het afstemmen van voorgangers, de dragers en vervoer. Daarnaast heeft Herman Bakker ruime ervaring in het reserveren van afscheidslocaties, het vervaardigen van drukwerk en dagbladannonce.

Bekijk de mogelijkheden voor het afscheid.
Lees meer informatie over de dag van de uitvaart.

Een afspraak maken

Een eerste gesprek voor de uitvaart.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel om contact met u op te nemen. Meer informatie kunt u nalezen in onze Privacy-verklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Overlijden melden • 24 uur per dag:
0570 - 60 66 44

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft. Wij staan voor u klaar.

0570 - 60 66 44 info@hermanbakker.nl

De juiste keuze

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit, maar we ondersteunen die overtuiging graag met een aantal keurmerken die we met trots voeren.