De dag van de uitvaart

Afscheid nemen op uw eigen manier

Samen hebben wij het programma van de dag van de uitvaart tot in de puntjes voorbesproken en geregeld. Deze dag zijn wij aanwezig, ondersteunend en sturend maar altijd ingetogen en op de achtergrond.

De begrafenis of crematie, een indrukwekkende dag

Dankzij alle voorbereidingen hebben we een uitstekend draaiboek. Alle ideeën en wensen zijn strak uitgevoerd. Of u nu alles door ons laat verzorgen, veel zelf doet of hulp krijgt bij de uitvaart. Samen zorgen we ervoor dat u terug kunt kijken op een mooi en gewenst afscheid.

dag van de uitvaart

Het persoonlijk afscheid

Met onze ervaring, contacten en kennis van religies, levensovertuigingen en rituelen bieden wij integere mogelijkheden. Waarmee het laatste afscheid op de dag van de uitvaart volledig tot uitdrukking komt. Steeds op een eigen, persoonlijke manier.

Gaat uw wens uit naar een alternatieve uitvaart? Of bent u bewust op zoek naar een duurzamere manier om het afscheid vorm te geven? Of wilt u samen met ons een kinderuitvaart bespreken? Geen uitvaart is hetzelfde.

Bekijk de mogelijkheden voor het afscheid.
Lees meer informatie over na de uitvaart.

Of neem contact met ons op voor het voorbespreken van de uitvaart.

Een afspraak maken

Vul onderstaand formulier in dan nemen wij contact met u op voor een afspraak.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel om contact met u op te nemen. Meer informatie kunt u nalezen in onze Privacy-verklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Overlijden melden • 24 uur per dag:
0570 - 60 66 44

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft. Wij staan voor u klaar.

0570 - 60 66 44 info@hermanbakker.nl

De juiste keuze

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit, maar we ondersteunen die overtuiging graag met een aantal keurmerken die we met trots voeren.