Coronamaatregelen

Update: dinsdag 14 september 2021

Met ingang van zaterdag 25 september 2021 versoepelen de coronamaatregelen verder. Voor uitvaarten betekent dit dat alle restricties komen te vervallen. Uitvaarten kunnen worden georganiseerd zoals wij dit voor de coronaperiode gewend waren.

De overheid stelt de uitvaartbranche vrij van het gebruik van het coronatoegangsbewijs, de verplichte registratie, gezondheidscheck en vaste zitplaatsen. We adviseren wel dringend zo veel mogelijk afstand te houden: de 1,5 meter is en blijft een veilige afstand. Ook de andere basisregels blijven gelden.

Basisregels

Het is een goed teken dat de coronamaatregelen versoepelen, maar corona is nog niet verslagen. Er blijven mutanten opduiken waarvan het maar de vraag is, hoe goed de nu gebruikte vaccins ertegen beschermen. Kortom: het is en blijft belangrijk om de basisregels – afstand houden, handen wassen, laten testen, mondkapje dragen – te blijven volgen.

Informatie over de basisregels om verspreiding van het coronavirus te voorkomen is te vinden op deze website van de Rijksoverheid

Overlijden melden • 24 uur per dag:
0570 - 60 66 44

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft. Wij staan voor u klaar.

0570 - 60 66 44 info@hermanbakker.nl

De juiste keuze

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit, maar we ondersteunen die overtuiging graag met een aantal keurmerken die we met trots voeren.