Coronamaatregelen

Update 15 februari 2022

Wij houden ons altijd aan de instructies en maatregelen zoals bepaald door de Rijksoverheid, de RIVM, de Veiligheidsregio’s, de BGNU (Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen) en door onze eigen Arbodienst.

We zijn ontzettend blij dat duidelijk is geworden dat alle beperkingen voor de uitvaartbranche worden opgeheven met ingang van vrijdag 25 februari 2022.

Voor de uitvaartbranche gelden er met ingang van vrijdag 25 februari de volgende versoepelingen.

  • De 1,5 meter regel komt te vervallen. Dit betekent dat wij met ingang van vrijdag 25 februari de aantallen mogen ontvangen van voor corona.
  • Bij het verplaatsen in het gebouw hoeven bezoekers geen mondkapje meer te dragen.
  • Bezoekers hoeven geen vaste zitplaats meer te hebben.
  • Wij waren al vrijgesteld van het coronatoegangsbewijs en dat blijft ook zo.

Er gelden dus geen beperkingen meer met ingang van vrijdag 25 februari. Het advies blijft wel geen handen te schudden, bij klachten thuis te blijven en ook blijft het houden van afstand verstandig.

Als de condoleance in een horecagelegenheid plaatsvindt (geen uitvaart locatie) dan gelden de horeca-regels. Meer informatie hierover op de website van de Rijksoverheid/horeca-en-evenementen.

Informatie over de basisregels om verspreiding van het coronavirus te voorkomen is te vinden op deze website van de Rijksoverheid. 

Overlijden melden • 24 uur per dag:
0570 - 60 66 44

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft. Wij staan voor u klaar.

0570 - 60 66 44 info@hermanbakker.nl

De juiste keuze

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit, maar we ondersteunen die overtuiging graag met een aantal keurmerken die we met trots voeren.