Els Schaap

Els Schaap Herman Bakker

Uitvaartverzorger Els Schaap

Els Schaap, woonachtig in Diepenveen:

“Na jaren gewerkt te hebben in het Deventer Ziekenhuis, eerst als verpleegkundige op de hartbewaking en later als donatiecoördinator, ben ik in 2012 als uitvaartleider begonnen. Tijdens mijn functie als donatiecoördinator, kwam ik regelmatig in het mortuarium van het ziekenhuis, waar ik uitvaartleiders trof en met hen in gesprek raakte over hun werk.

Door deze gesprekjes werd mijn interesse in het uitvaartvak gewekt en toen ik eind 2011 een vacature voor uitvaartleider tegenkwam, ben ik hiervoor gegaan!

Het  mooie van mijn werk is, dat je families in een turbulente tijd, waarin hun dierbare (meestal onverwacht) is overleden, mag helpen om een uitvaart te regelen die past bij de overleden persoon. In een korte tijd moet een familie veel keuzes maken. Het geeft mij dan veel voldoening wanneer ik hen dan kan ondersteunen, zodat hun dierbare de uitvaart krijgt die bij hem of haar past. Wanneer de familie dan met volle tevredenheid op deze periode terugkijkt, dan haal ik daar veel voldoening uit. Fijn dat ik een “radertje” in dit afscheid heb mogen zijn. In korte tijd, alles regelen wat nodig is, kan soms een hele uitdaging zijn, maar dat maakt iedere uitvaart weer anders en mijn werk erg afwisselend.”

Alle medewerkers
Overlijden melden • 24 uur per dag:
0570 - 60 66 44

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft. Wij staan voor u klaar.

0570 - 60 66 44 info@hermanbakker.nl

De juiste keuze

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit, maar we ondersteunen die overtuiging graag met een aantal keurmerken die we met trots voeren.