Uitvaartcentrum Bathmen

Uitvaartcentrum Bathmen is rustig gelegen bij de Begraafplaats van Bathmen. Met de rieten kap lijkt de aula op een Saksische boerderij en deze uitstraling past uitstekend bij het landelijke karakter. Intimiteit, het streekeigene en de eenheid met de omgeving en de plaatselijke gebruiken, karakteriseren deze locatie. Er is een privé familiekamer die gedurende de gehele opbaarperiode dag en nacht toegankelijk is voor de familie.

Voor een persoonlijk afscheid

Het uitvaartcentrum is eveneens heel geschikt voor het houden van condoleances, rouwdiensten en koffietafels. Het uitvaartcentrum is voor alle inwoners van Deventer, Bathmen en omstreken, ongeacht gezindte, verzekering en de door de familie gekozen uitvaartondernemer.

Aula Bathmen

 

Kennismaken en een voorbespreking

Een kennismaking met onze uitvaartleiders en een voorbespreking is mogelijk in uitvaartcentrum Bathmen of bij u thuis. Samen met de uitvaartleider van Herman Bakker Uitvaartzorg bespreekt u de mogelijkheden bij afscheid en maakt u de keuzes die u belangrijk vindt. Uw wensen leggen we vervolgens vast en u ontvangt een kostenopgave. Deze vormen de basis wanneer de uitvaart daadwerkelijk voorbereid wordt. Zodat het precies zo gaat zoals u wilde. Uiteraard zijn aan een voorbespreking geen kosten verbonden.

Om alvast een idee te krijgen van de wensen die u vast kunt leggen, kunt u onze Wilsbeschikking  downloaden.

Bekijk onze wilsbeschikking

Informatie over begraafplaatsen in de gemeente Deventer vindt u op de website Gemeente Deventer – Kerkelijke begraafplaatsen.

 

Uitvaartverzorgers Uitvaartcentrum Bathmen

Els Schaap Herman Bakker
Els Schaap RU
Meer informatie
Overlijden melden • 24 uur per dag:
0570 - 60 66 44

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft. Wij staan voor u klaar.

0570 - 60 66 44 info@hermanbakker.nl

Adresgegevens:

Prinses Margrietlaan 15
Bathmen

Lokaal telefoonnummer:

0570-606644

De juiste keuze

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit, maar we ondersteunen die overtuiging graag met een aantal keurmerken die we met trots voeren.