skip to Main Content

Online gedenkplaats

Uitvaartverzorger Wilp

Met een klein en hecht team biedt Herman Bakker Uitvaartzorg u een gepast en gewenst afscheid in Wilp. Als uitvaartverzorger staan wij 24 uur per dag voor u klaar, waarbij persoonlijk contact voorop staat. Wij beschikken over 2 eigen uitvaartcentra in de buurt van Wilp, namelijk in Deventer en Bathmen. Herman Bakker Uitvaartzorg verzorgd uw uitvaart in of buiten Wilp.

Op een kleine afstand van Wilp beschikken wij in Deventer over een mooi uitvaartcentrum aan de Diepenveenseweg 76. Daarnaast hebben we op de begraafplaats in Bathmen de beschikking over een aula, aan de Prinses Margrietlaan 15.

uitvaart wilp

Uitvaartcentrum in Deventer

Kennismakingsgesprek uitvaart Wilp

Voor de uitvaart zal er eerst een kennismakingsgesprek plaatsvinden, waarbij u de wensen bepaald en wij voor de uitvoering zorgen. Bij Herman Bakker zijn de mogelijkheden eindeloos, van een klein afscheid tot een grootse ceremonie met vele honderden genodigden. Wij maken uw uitvaart uniek in of nabij Wilp.

Uitvaartcentrum Deventer

Ons uitvaartcentrum in Deventer aan de Diepenveenseweg 76 biedt mensen de volledige ruimte en rust om op een fijne manier afscheid te nemen. Niet alleen op de dag van de uitvaart zelf, maar ook in de dagen er voor. Het uitvaartcentrum in Deventer biedt 2 familiekamers die 24 uur per dag beschikbaar en toegankelijk zijn. U ontvangt een eigen sleutel waarmee u op elk moment van de dag toegang heeft. U heeft de vrijheid om de kamer in te delen naar eigen wens. Breng bijvoorbeeld foto’s of andere persoonlijke spullen mee. Alles in het teken om de uitvaart van uw dierbare zo gepast en persoonlijk mogelijk te maken.

Steeds vaker kiezen mensen ervoor om de uitvaartdienst te houden in de aula van uitvaartcentrum Deventer. De aula biedt ideale mogelijkheden en alle aanwezige faciliteiten voor een gepaste dienst. Het condoleren vindt plaats in de ontvangstkamer en om iets te eten en drinken met elkaar. Hierbij heeft u vele keuzemogelijkheden:

  • Patisserie
  • Broodjes
  • Warme hapjes
  • High-tea

Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie over ons uitvaartcentrum in Deventer? Twijfel niet en neem gerust contact op. Of loop gerust eens binnen.

Uitvaartcentrum Bathmen

Ons uitvaartcentrum in Bathmen is in alle rust gelegen bij de begraafplaats van Bathmen. Dit uitvaartcentrum lijkt met haar rieten kap op een Saksische boerderij, wat uitstekend past bij het landelijke karakter. Het uitvaartcentrum heeft de beschikking over een privé familiekamer, speciaal voor nabestaanden. 

Uitvaartcentrum Bathmen is uitermate geschikt voor het houden van condoleances, rouwdiensten en koffietafels. Ongeacht gezindte of verzekering, is het uitvaartcentrum voor alle mensen uit Wilp, Deventer, Bathmen en omstreken toegankelijk.

wilp uitvaart

Uitvaartcentrum in Bathmen

Onze uitvaartverzorgers voor Wilp

Onze ervaren uitvaartleiders voor Wilp zijn Els Schaap en Harry Maalderink.

els schaap herman bakkerharry maalderink herman bakker

Contact opnemen

Uitvaart regelen in of nabij Wilp? Neem vrijblijvend contact op, uiteraard ook als u vragen heeft.

Back To Top
×Close search
Zoeken