skip to Main Content

Online gedenkplaats

Uitvaartverzorging Terwolde

Uitvaart in Terwolde? Herman Bakker verzorgd uw uitvaart graag in of nabij Terwolde. Met een select team staan wij 24 uur per dag voor u klaar, waarbij persoonlijk contact op één staat. Wij hebben de beschikking over 2 uitvaartcentra in de buurt van Terwolde, namelijk in Deventer en Bathmen. Uitvaartverzorging Terwolde.

Op slechts 15 minuten rijden van Terwolde beschikt Herman Bakker in Deventer over een eigen uitvaartcentrum. Dit fraaie uitvaartcentrum is gelegen aan de Diepenveenseweg 76. Daarnaast beschikken we over een uitvaartcentrum in Bathmen, aan de Prinses Margrietlaan 15.

uitvaart terwolde

Uitvaartcentrum in Deventer

Kennismakingsgesprek uitvaart Terwolde

Om uw wensen en behoeften voor de uitvaart in of nabij Terwolde te bespreken, zal er eerst een kennismakingsgesprek plaatsvinden. De mogelijkheden voor een uitvaart via Herman Bakker zijn oneindig. Wij hebben ervaring met zeer kleine diensten tot uitvaarten met honderden genodigden. Wij maken uw uitvaart uniek in of nabij Terwolde.

Uitvaartcentrum Deventer

Ons uitvaartcentrum in Deventer biedt alle mogelijkheden en faciliteiten om in volledige rust afscheid te nemen. U krijgt een eigen sleutel waarmee u 24/7 toegang heeft tot een privé familiekamer. U bent vrij om de kamer zo in te delen als u wilt. Neem bijvoorbeeld foto’s of andere persoonlijke eigendommen mee en richt de kamer in. Op deze manier kunt u de uitvaart van uw dierbare zo gepast en persoonlijk mogelijk maken.

Steeds vaker wordt de uitvaart gehouden in de aula van het uitvaartcentrum in Deventer. De aula beschikt over alle benodigde mogelijkheden en faciliteiten voor een gepaste uitvaart. De condoleance vindt hierbij plaats in de ontvangstkamer, waarbij men iets kan drinken en eten. Hierbij zijn er diverse mogelijkheden:

  • Patisserie;
  • Broodjes;
  • Warme hapjes;
  • High-tea.

Ontvangt u graag meer informatie over uitvaartcentrum Deventer? Neem gerust contact op, wij helpen u graag.

Uitvaartcentrum Bathmen

Daarnaast beschikt Herman Bakker over een uitvaartcentrum in Bathmen, welke rustig is gelegen aan de begraafplaats. Het streekeigene, de lokale betrokkenheid en intimiteit, karakteriseren deze locatie. Ook bij dit uitvaartcentrum in de buurt van Terwolde kunt u gebruik maken van een privé familiekamer, waarbij u elk moment van de dag toegang heeft.

Uitvaartcentrum Bathmen leent zich onder meer voor condoleances, rouwdiensten en koffietafels.

terwolde uitvaart

Uitvaartcentrum in Bathmen

Onze uitvaartleiders voor Terwolde

Voor Terwolde zijn Alexander IJsendorn en Harry Maalderink onze ervaren uitvaartleiders.

Uitvaartleider Terwolde Alexander IJsendorn Uitvaartleider Terwolde Harry Maalderink

Contact opnemen

Mogen wij uw uitvaart verzorgen? Of heeft u vragen over een uitvaart in of nabij Terwolde, neem vrijbljivend contact op.

Back To Top
×Close search
Zoeken