skip to Main Content

Online gedenkplaats

Uitvaartverzorger Gorssel

Op zoek naar een persoonlijke uitvaartverzorger voor een uitvaart in Gorssel? Dan dient u bij Herman Bakker Uitvaartzorg te zijn. Herman Bakker verzorgd uitvaarten in en rondom Gorssel. Persoonlijk contact staat bij ons voorop, waarbij onze ervaren uitvaartleiders 24 uur per dag voor u klaar staan.

Wij hebben de beschikking over 2 eigen uitvaartcentra in de buurt van Gorssel, namelijk in Deventer en in Bathmen. In Deventer is het uitvaartcentrum gevestigd aan de Diepenveenseweg 76 en in Bathmen aan de Prinses Margrietlaan 15.

deventer uitvaartcentrum

Uitvaartcentrum Deventer

Eerste gesprek uitvaart Gorssel

Voor het regelen van de uitvaart in Gorssel zal er eerst een kennismakingsgesprek plaats vinden. Dit gesprek zult u voeren met één van onze ervaren uitvaartleiders. Tijdens het gesprek kunt u uw wensen en behoeften kenbaar maken, waarbij de uitvaartleider u van advies voorziet. U geeft aan hoe de uitvaart eruit moet komen te zien, wij voeren het uit. De mogelijkheden zijn enorm, van kleine tot grote uitvaarten.

Bekijk hier alvast de mogelijkheden voor een uitvaart. Tijdens het kennismakingsgesprek vertellen wij u er graag meer over.

Uitvaartcentrum Deventer

Ons uitvaartcentrum in Deventer beschikt over alle benodigde faciliteiten om in alle rust afscheid te kunnen nemen. Er zijn 2 sfeervolle familiekamers aanwezig die 24 uur per dag toegankelijk zijn. U mag de kamer zo indelen als u wilt, met eigen foto’s en persoonlijke eigendommen. Op deze manier kunt u op een zo prettig mogelijke manier afscheid nemen van uw dierbare.

Uitvaartcentrum Deventer wordt door mensen steeds vaker gekozen als locatie voor de uitvaartdienst. De aula biedt alle benodigde faciliteiten en mogelijkheden. In de ontvangstkamer kan een condoleance gehouden worden, gevolgd door wat te eten en drinken. De keuzemogelijkheden zijn hierbij divers:

  • Patisserie
  • Belegde broodjes
  • Warme hapjes
  • High-tea

Meer informatie over uitvaartcentrum Deventer? Neem vrijblijvend contact op of loop gerust eens binnen aan de Diepenveenseweg 76 in Deventer.

Uitvaartcentrum Bathmen

Op een kwartier rijden van Gorssel hebben wij ook een uitvaartcentrum, namelijk in Bathmen, welke in alle rust is gelegen bij de begraafplaats. Deze aula is wat kleinschaliger dan in Deventer, maar past uitstekend bij het landelijke karakter. Ook dit uitvaartcentrum beschikt over een privé familiekamer, welke de hele dag toegankelijk is voor nabestaanden.

Condoleances, rouwdiensten en koffietafels worden vaak gehouden in de aula in Bathmen. Het uitvaartcentrum is, ongeacht gezindte of verzekering, voor alle mensen uit Gorssel, Deventer, Bathmen en omstreken.

gorssel uitvaart

Uitvaartcentrum Bathmen

Onze uitvaartleiders voor Gorssel

Onze ervaren uitvaartverzorgers voor Gorssel zijn Alexander IJsendorn (links) en Harry Maalderink (rechts). Daarbij werken wij in Gorssel samen met uitvaartleider Charles de Mari.

harry uitvaartleider gorssel

Contact opnemen

Heeft u vragen over een uitvaart in of rondom Gorssel? Neem gerust contact met ons op. Wij verzorgen de uitvaart van u of uw dierbare graag.

Bel ons: (0570) – 60 66 44 (24 uur per dag bereikbaar)

Mail ons: info@hermanbakker.nl

Back To Top
×Close search
Zoeken