skip to Main Content

Online gedenkplaats

Uitvaartverzorger Eefde

Uitvaart in Eefde? Herman Bakker is de uitvaartverzorger in Eefde voor een passend afscheid van uw dierbare. Met een klein team staat persoonlijk contact bij ons altijd voorop. Met onze ervaren uitvaartleiders verzorgen wij iedere uitvaart op maat. Maak uw wensen kenbaar, de mogelijkheden zijn eindeloos. U kunt de uitvaart laten plaatsvinden op een locatie naar keuze of in één van onze uitvaartcentra in de buurt. Iedere uitvaart in of nabij Eefde maken wij uniek.

Op een kleine afstand van Eefde beschikt Herman Bakker in Deventer over een prachtig uitvaartcentrum. Dit uitvaartcentrum is gelegen aan de Diepenveenseweg 76. Daarnaast beschikken we in Bathmen over een fraai uitvaartcentrum. Deze karakteristieke aula is gevestigd op de begraafplaats in Bathmen, namelijk aan de Prinses Margrietlaan 15.

uitvaart eefde

Uitvaartcentrum in Deventer

Wij staan altijd voor u klaar

Wanneer u de uitvaart in Eefde laat verzorgen door Herman Bakker, zal er eerst een kennismakingsgesprek plaatsvinden. Deel al uw wensen met ons, wij zorgen voor de uitvoering. De mogelijkheden zijn oneindig, van een kleine uitvaart tot een dienst met een grote groep aanwezigen. Wij regelen uw uitvaart in of nabij Eefde.

Tijdens het kennismakingsgesprek vertellen we u graag meer over de mogelijkheden, rituelen, voorgangers en de hedendaagse invulling van de uitvaart.

Uitvaartcentrum Deventer

Ons mooie uitvaartcentrum in Deventer beschikt over alle denkbare mogelijkheden en faciliteiten. De aula is dan ook meer dan geschikt om een gepaste uitvaartdienst te houden in de buurt van Eefde. Hier wordt veel voor gekozen.

Naast de dag van de uitvaart, heeft u ook in de dagen vóór en na de dienst de mogelijkheid om rustig afscheid te nemen. U ontvangt van ons een sleutel voor een privé familiekamer, waarmee u 24 uur per dag toegang heeft. U bent vrij om de privé kamer volledig in te richten naar eigen wens. U kunt er bijvoorbeeld foto’s plaatsen of andere persoonlijke spullen meenemen. Op deze manier kunt u in alle rust en in een persoonlijke sfeer afscheid nemen van uw dierbare.

Kiest u er voor om de uitvaart te laten plaatsvinden in uitvaartcentrum Deventer, dan is er van alles mogelijk. De ontvangstkamer wordt gehanteerd voor condoleances, waarna men iets met elkaar kan eten en drinken. Op het gebied van catering kunt u onder meer kiezen uit:

  • Patisserie;
  • Broodjes;
  • Warme hapjes;
  • High-Tea.

In overleg stemmen wij uw wensen zo goed mogelijk af op onze mogelijkheden. Bij vragen of interesse kunt u te allen tijde contact opnemen of gewoon bij ons binnen komen lopen.

Uitvaartcentrum Bathmen

Ons tweede uitvaartcentrum in de buurt van Eefde is erg rustig gelegen aan de begraafplaats in Bathmen. Dit centrum lijkt door zijn rieten kap op een Saksische boerderij. Deze uitstraling past perfect bij het landelijke karakter. Ook deze uitvaartlocatie heeft een privé familiekamer waar u 24 uur per dag toegang tot heeft. Daarbij is uitvaartcentrum Bathmen uitermate geschikt voor het houden van rouwdiensten en koffietafels.

eefde uitvaart

Uitvaartcentrum in Bathmen

Onze uitvaartverzorgers voor Eefde

Els Schaap en Harry Maalderink zijn onze ervaren uitvaartleiders voor een uitvaart in of nabij Eefde.

els schaap herman bakkerharry maalderink herman bakker

Contact opnemen

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een uitvaart in of rondom Eefde. Herman Bakker uitvaartzorg is altijd nabij.

Bel ons: (0570) – 60 66 44 (24 uur per dag bereikbaar)

Mail ons: info@hermanbakker.nl

Back To Top
×Close search
Zoeken