skip to Main Content

Online gedenkplaats

Uitvaartverzorging Deventer

De uitvaart van uzelf of uw dierbare laten verzorgen in Deventer? Dit kunt u doen via Herman Bakker Uitvaartzorg. Wij verzorgen elke uitvaart op maat, waarbij persoonlijk contact met de nabestaanden voorop staat. Met een hecht team van ervaren uitvaartleiders streven wij altijd naar een passend afscheid van uw dierbare.

Voor de uitvaart in Deventer hebben wij de beschikking over een prachtige aula, namelijk Uitvaartcentrum Deventer gevestigd aan de Diepenveenseweg 76.

deventer uitvaartcentrum

Uitvaartcentrum Deventer

Kennismakingsgesprek uitvaart Deventer

Om uw wensen en behoeften voor de uitvaart in kaart te brengen, zal er eerst een kennismakingsgesprek plaats vinden. Dit gesprek voert u met één van onze ervaren uitvaartleiders. U vertelt hoe de uitvaart eruit moet komen te zien, wij zorgen voor de uitvoering. Onze uitvaartverzorgers zullen hierin een adviserende rol innemen en denken graag met u mee. Er is veel mogelijk; van kleinschalig en intiem tot grootschalige afscheidsdiensten en uitvaarten.

Benieuwd naar wat er zoal mogelijk is? Bekijk hier de mogelijkheden bij een uitvaart. Tijdens het gesprek vertellen wij graag meer over voorgangers en de rituelen.

Faciliteiten uitvaartcentrum Deventer

Bij ons fraaie en ruime uitvaartcentrum in Deventer kunt u in alle rust afscheid nemen van uw dierbare. Niet alleen tijdens de dienst, maar ook in de dagen vóór de uitvaart kunt u 24 uur per dag bij ons terecht.

Steeds vaker kiezen mensen voor een uitvaart in uitvaartcentrum Deventer, in plaats van in het crematorium of op de begraafplaats. De ontvangstkamer van ons uitvaartcentrum is uitermate geschikt voor condoleances en om naderhand wat te eten en drinken. Op het gebied van eten en drinken zijn er diverse mogelijkheden:

  • Patisserie
  • Belegde broodjes
  • Warme hapjes
  • High-Tea

Familiekamers 24 uur per dag toegankelijk
In ons uitvaartcentrum in Deventer beschikken wij over 2 ruime familiekamers. Middels een sleutel heeft u 24 uur per dag toegang tot de kamer, zodat u te allen tijde kunt komen. Daarbij heeft u de mogelijkheid om de kamer in te richten met persoonlijke foto’s en eigendommen. Op deze manier kunt u een, voor u, prettige sfeer creëren tijdens het rouwproces. Bij uitvaartcentrum Deventer helpen wij u graag zo goed mogelijk, om op de juiste manier afscheid te kunnen nemen.

Herman Bakker maakt gebruik van uitvaartcentrum Deventer van Vredehof Uitvaartverzorging.

Crematie of begrafenis in Deventer

Herman Bakker verzorgd graag de crematie of begrafenis van uw dierbare. De keus voor een crematie of begrafenis is een heel persoonlijke. Neem hier dan ook alle tijd voor. Onze ervaren uitvaartverzorgers staan te allen tijde voor u klaar bij een crematie in Deventer of begrafenis in Deventer.

Onze uitvaartverzorgers in Deventer

Onze ervaren uitvaartverzorgers in Deventer zijn Els Schaap en Harry Maalderink. Beiden jarenlange ervaring in het verzorgen van uitvaarten in Deventer. Zij staan voor u klaar.

els schaap herman bakkerharry maalderink herman bakker

Contact opnemen

Herman Bakker verzorgt de uitvaart van u of uw dierbare graag in of rondom Deventer. Neem vrijblijvend contact op.

Bel ons: (0570) – 60 66 44 (24 uur per dag bereikbaar)

Mail ons: info@hermanbakker.nl

Back To Top
×Close search
Zoeken