skip to Main Content

Online gedenkplaats

Uitvaartbegeleiding Colmschate

Met een klein en hecht team verzorgen wij uw uitvaart in Colmschate. Een passend afscheid van uw dierbare. Bij u thuis of in iedere andere omgeving die bij u past.  In Deventer hebben wij de beschikking over een fraai en ruim uitvaartcentrum, centraal gelegen aan de Diepenveenseweg 76. Daarnaast hebben wij eveneens de beschikking over de karakteristieke aula Vredehof, gelegen op de Begraafplaats Bathmen aan de Prinses Margrietlaan 15 in Bathmen. Uitvaartbegeleiding in of nabij Colmschate.

uitvaart colmschate

Uitvaartcentrum in Deventer

We zijn altijd nabij, dag en nacht bereikbaar

Vanaf het eerste gesprek hebben wij alle aandacht voor u. U bepaalt de wensen en wij zorgen voor de uitvoering voor uw uitvaart in of nabij Colmschate. Oprecht, luisterend & respectvol. Van een intens, klein afscheid tot een grootse ceremonie met vele honderden genodigden. We denken graag persoonlijk met u mee over de invulling van het afscheid. Want niemand is immers gelijk.

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden bij een uitvaart, voorgangers, rituelen en de eigentijdse invulling van de uitvaart in Colmschate.

Faciliteiten uitvaartcentrum Deventer

Het uitvaartcentrum aan de Diepenveenseweg in Deventer is er helemaal op ingericht om nabestaanden de gelegenheid te geven in alle rust afscheid te nemen. Niet alleen tijdens een condoleancebezoek, maar ook in de dagen voorafgaand aan de uitvaart.

De aula is uitermate geschikt om een uitvaartdienst te houden. Het komt steeds vaker voor dat mensen ervoor kiezen om de uitvaartplechtigheid in de aula van het uitvaartcentrum te laten plaatsvinden, in plaats van op de begraafplaats of in het crematorium. De ontvangstkamer in het uitvaartcentrum wordt dan gebruikt om de familie te condoleren en met elkaar iets te drinken en/of te eten. Op dit gebied is tegenwoordig bijna alles mogelijk: zowel patisserie, broodjes en warme hapjes als een eenvoudige of uitgebreide high-tea. In overleg bepalen wij uw wensen om deze vervolgens zo goed mogelijk te vervullen. Als u vragen hebt of als u simpelweg een indruk van het uitvaartcentrum wilt krijgen, mag u natuurlijk altijd bij ons binnenlopen.

Twee familiekamers 24 uur per dag beschikbaar

Omdat wij begrijpen dat zowel het rouwproces als het afscheid niet overhaast moeten worden, is er nu ook een familiekamer met een eigen ingang beschikbaar in het uitvaartcentrum. U krijgt de sleutel van deze sfeervolle, persoonlijke ruimte waar alleen u toegang toe hebt tot en met de dag van de uitvaart. Zo kunt u 24 uur per dag zelf bepalen wanneer, met wie en hoe lang u bij uw dierbare bent, zonder eerst een afspraak te hoeven maken. Vanzelfsprekend mag u de kamer een persoonlijk karakter geven door bijvoorbeeld foto’s of andere persoonlijke spullen neer te zetten. Alles is bij ons mogelijk om op de juiste manier afscheid te nemen van de overledene.

Uitvaartcentrum Bathmen

Uitvaartcentrum Bathmen ligt heel rustig bij de Begraafplaats van Bathmen. Met de rieten kap lijkt het centrum op een Saksische boerderij en deze uitstraling past uitstekend bij het landelijke karakter. Intimiteit, het streekeigene en de eenheid met de omgeving en de plaatselijke gebruiken, karakteriseren deze locatie. Er is een privé familiekamer waarvan cliënten gebruik kunnen maken. Ook is er gelegenheid voor het houden van rouwdiensten en koffietafels.

colmschate uitvaart

Uitvaartcentrum in Bathmen

Voor een persoonlijk afscheid

Het uitvaartcentrum is eveneens heel geschikt voor het houden van condoleances, rouwdiensten en koffietafels. Het uitvaartcentrum is voor alle inwoners van Colmschate, Deventer, Bathmen en omstreken, ongeacht gezindte en verzekering.

Onze uitvaartverzorgers voor Colmschate

Onze uitvaartleiders voor Colmschate zijn Els Schaap en Harry Maalderink.

els schaap herman bakkerharry maalderink herman bakker

Contact opnemen

Wij verzorgen graag de uitvaart van u of uw dierbare in of rondom Colmschate. Neem gerust contact op en kom in contact met één van onze ervaren uitvaartleiders.

Back To Top
×Close search
Zoeken