Over Herman Bakker Uitvaartzorg

Herman Bakker Uitvaartzorg is al decennialang een begrip in Deventer en verre omtrek. Het lokaal werken is een bewuste keuze om echt nabij te kunnen zijn. Ons ervaren team is hecht en betrokken en staat altijd voor een passende aanpak.

Uw wensen staan daarbij voorop. Het gaat ons om een uitvaart die recht doet aan het leven.

Onze medewerkers zijn bekend met alle werkzaamheden die horen bij een uitvaart. Ze maken de annonces, verzorgen de overledene en organiseren het afscheid tot in detail. U heeft doorgaans één contactpersoon waarmee u alles kunt bespreken. En, die u bijstaat in de aanloop naar het afscheid.

Herman Bakker Deventer

Maatschappelijk betrokken

Herman Bakker Uitvaartzorg is van oudsher betrokken bij de regio. We zetten ons dan ook in voor lokale initiatieven en geven graag meer informatie en voorlichting over uitvaarten. Ook werken we nauw samen met organisaties in de omgeving.

Met een klein en hecht team bieden wij u een passend afscheid van uw dierbare. We leveren maatwerk in persoonlijke sfeer. Voor iedereen, al dan niet verzekerd en voor iedere portemonnee. Wij werken op een toegankelijke en betrokken manier en staan voor een prettig, huiselijk gevoel, met oog voor detail en zicht op kosten.

Klik hier verder om kennis te maken met de uitvaartbegeleiders.

 

Herman Bakker Uitvaartzorg is een handelsnaam van Vredehof Uitvaartverzorging 

Overlijden melden • 24 uur per dag:
0570 - 60 66 44

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft. Wij staan voor u klaar.

0570 - 60 66 44 info@hermanbakker.nl

De juiste keuze

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit, maar we ondersteunen die overtuiging graag met een aantal keurmerken die we met trots voeren.