skip to Main Content

Online gedenkplaats

Herman Bakker Uitvaartzorg is al decennialang een begrip in Deventer en verre omtrek. Het lokaal werken is een bewuste keuze om echt nabij te kunnen zijn. Ons ervaren team is hecht en betrokken en staat altijd voor een passende aanpak.

Uw wensen staan daarbij voorop. Het gaat ons om een uitvaart die recht doet aan het leven.

Onze medewerkers zijn bekend in alle werkzaamheden van de uitvaart. Ze maken de annonces, verzorgen de overledene en organiseren het afscheid tot in detail. U heeft doorgaans één contactpersoon waarmee u alles kunt bespreken. En, die u bijstaat in de aanloop naar het afscheid.

Wij hebben goed contact met alle woon- en zorgcentra in Deventer en omgeving, voor een optimale samenwerking.

Maatschappelijk betrokken

Herman Bakker Uitvaartzorg is van oudsher betrokken bij de regio. We zetten ons dan ook in voor lokale initiatieven en geven graag meer informatie en voorlichting over uitvaarten. Ook werken we nauw samen met organisaties in de omgeving. Locatiebedrijven, vervoerders, bloemisten, de makers van reportages en gedenkmonumenten.

Met een klein en hecht team bieden wij u een passend afscheid van uw dierbare. We leveren maatwerk in persoonlijke sfeer. Voor iedereen, al dan niet verzekerd en voor iedere portemonnee. Wij werken op een toegankelijke en betrokken manier en staan voor een prettig, huiselijk gevoel, met oog voor detail en zicht op kosten.

Klik hier verder om kennis te maken met de uitvaartbegeleiders.

 

Herman Bakker Uitvaartzorg is een handelsnaam van Vredehof Uitvaartverzorging bv

Back To Top
×Close search
Zoeken