skip to Main Content

Online gedenkplaats

Leg uw uitvaartwensen vast

De uitvaart, niet hetgeen waar u dagelijks aan denkt. Toch is het goed om vooraf uw uitvaartwensen vast te leggen. Hier bespaart u uw nabestaanden een hoop werk mee. In een voor de nabestaanden zeer intense periode, is het fijn dat bepaalde wensen al op papier staan. Leg uw individuele wensen vast in een wilsbeschikking, bijvoorbeeld via onderstaand wensenboekje: mijn laatste wens.

Wensenboekje voor de uitvaart

Het is goed om na te denken over uw afscheid. Nog beter is het om uw wensen te delen, te bespreken en vast te leggen. De ervaring leert dat u uw nabestaanden daarmee helpt. En hen moeilijke keuzes bespaart.
Speciaal hiervoor hebben we een boekje samengesteld: ‘Mijn laatste wens’. U kunt dit boekje vrijblijvend bij ons opvragen via tel. (0570) 60 66 44 (dag en nacht bereikbaar) of via het contactformulier.

Wilt u het ingevulde document bij ons in bewaring geven, mailt u dit bestand (na het opslaan) dan naar info@hermanbakker.nl of stuur het ons per post. Ga naar onze adresgegevens.

uitvaartwensen vastleggen pdf herman bakker

Vrijblijvend gesprek over de uitvaart

Wij kunnen ons ook samen richten op de sfeer, regie en uitvoering van uw uitvaart. Bijvoorbeeld in één of meer vervolggesprekken met onze uitvaartbegeleider. Het gaat om uw wensen. U bepaalt de thema’s en invulling om tot een perfecte afstemming te komen.

Hieronder onze ervaren uitvaartverzorgers van Herman Bakker: Els Schaap en Harry Maalderink.

els schaap herman bakkerharry maalderink herman bakker

Hoe ziet u de uitvaart voor zich?

Hecht u waarde aan een condoleance? Hoe wilt u opgebaard worden? Welke sfeer spreekt u aan voor de uitvaart? Wie gaan er spreken, is er (live) muziek? Hoe wordt de familie bij de uitvaart betrokken? Verkiest u een kerkelijke uitvaart? Misschien zoekt u een alternatieve locatie voor de afscheidsbijeenkomst? Wenst u na afloop de nabestaanden te bedanken met een kaartje of een attentie?

Een blijvende herinnering

Heeft u speciale verzoeken, kunnen wij nog iets extra’s voor u betekenen? In alle gevallen kunnen we door onze ervaring een uitvaart voor u samenstellen die aansluit op uw ideeën, wensen, overtuiging, smaak en levensstijl. We bieden u alle informatie en inspiratie voor een waardevolle herinnering. Passend en persoonlijk. Het gaat om u. Bekijk de uitvaartmogelijkheden.

uitvaartwensen vastleggen herman bakker

Persoonlijk contact

Wilt u liever met ons van gedachten wisselen over de mogelijkheden en keuzes van uw uitvaart? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Bel (0570) 60 66 44 (dag en nacht bereikbaar) of ga naar contact.

Back To Top
×Close search
Zoeken