skip to Main Content

Online gedenkplaats

Nadenken over uw afscheid of het afscheid van uw dierbare. Tegenwoordig wordt hier nog te weinig bij stilgestaan. Met als gevolg dat er onduidelijkheden ontstaan na een overlijden, en dit is het laatste wat u wil in een zeer emotionele periode.

Voorkom onduidelijkheden en leg uw uitvaartwensen van te voren vast.

Uitvaartwensen vast leggen

Leg uw uitvaartwensen vast, bijvoorbeeld met het boekje:

Of leg uw wensen vast aan de hand van een persoonlijk gesprek met ons. U kunt, bijvoorbeeld in één of meer vervolggesprekken, uw aandacht richten op de sfeer, regie en uitvoering van uw uitvaart. Het gaat daarbij om uw wensen. U bepaalt de thema’s en invulling om tot een perfecte afstemming te komen.

uitvaartwensen vastleggen herman bakker

Hoe stelt u zich de opbaring voor? Hecht u waarde aan een condoleance? Welke sfeer spreekt u aan voor de uitvaart? Wie gaan er spreken, is er (live) muziek? Heeft u een fotograaf op het oog, of wilt u laten filmen. Hoe wordt de familie bij de uitvaart betrokken? Verkiest u een kerkelijke uitvaart? Misschien zoekt u een alternatieve locatie voor de afscheidsbijeenkomst? Wenst u na afloop de nabestaanden te bedanken met een kaartje of een attentie op de dag zelf?

Heeft u speciale verzoeken, kunnen wij nog iets extra’s voor u betekenen? In alle gevallen kunnen we door onze ervaring een uitvaart voor u samenstellen die aansluit op uw ideeën, wensen, overtuiging, smaak en levensstijl. We bieden u alle informatie en inspiratie voor een waardevolle herinnering. Passend en persoonlijk. Het gaat om u.

uitvaartwensen vastleggen pdf herman bakker

Leg uw uitvaartwensen vast via onderstaand wensenboekje.

Download: Mijn laatste wens

Back To Top
×Close search
Zoeken