De laatste verzorging

De laatste verzorging, samen met u

We besteden veel aandacht aan de opbaring. Wij adviseren u graag over de teint, kapsel of bijvoorbeeld make-up. We nemen zorg uit handen en nemen de stappen rustig met u door. Wilt u helpen of nabij blijven, dat is voor ons meer dan vanzelfsprekend. U ervaart meteen hoe wij als vanzelf en per moment afstemmen op de gewenste afstand en betrokkenheid.

De laatste verzorging bij Herman Bakker Uitvaartzorg

Lichte balseming

Er bestaat een methode die het lichaam tot de uitvaart behoudt: de lichte balseming. Dit is een respectvolle (thuis)opbaringsmethode. Voor de partner, ouders, kinderen en naasten kan lichte balseming op verschillende manieren bijdragen aan de invulling van het persoonlijk afscheid van de dierbare.

Een lichte balseming is een inwendige methode, uitgevoerd door een gedegen opgeleide en erkende thanatopracteur. Dankzij lichte balseming behoudt de overledene een waardige uitstraling. Ook is er geen koeling bij de opbaring nodig, de overledene voelt niet koud aan.

De behandeling kan thuis plaatsvinden en is betaalbaar en toegankelijk voor iedereen. Wij geven u graag meer informatie over lichte balseming en de mogelijkheden.

Een afspraak maken

Een afspraak maken over de mogelijkheden van de laatste verzorging of lichte balseming

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel om contact met u op te nemen. Meer informatie kunt u nalezen in onze Privacy-verklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Overlijden melden • 24 uur per dag:
0570 - 60 66 44

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft. Wij staan voor u klaar.

0570 - 60 66 44 info@hermanbakker.nl

De juiste keuze

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit, maar we ondersteunen die overtuiging graag met een aantal keurmerken die we met trots voeren.