Rouwvervoer

Bij het rouwvervoer is veel mogelijk

Iedere stoet voor het afscheid is anders. We kunnen deze geheel naar wens voor u samenstellen. Auto’s in verschillende uitvoeringen, maar ook bijvoorbeeld een rouwbus voor grote gezelschappen. Een klassieke koets, fietsen of motoren behoren ook tot de mogelijkheden. Ideeën zijn er genoeg. Bij de organisatie en regie zijn we u graag van dienst.

Rouwvervoer Herman Bakker Uitvaartzorg

Persoonlijke invulling van rouwvervoer

Was de overledene een fan van oldtimers? Of van een specifiek automerk of model? Wat is dan mooier dan een echte klassieker of de ultieme droomauto voor de laatste rit! Of zijn rouwwagens of een koets met paarden misschien een betere keuze? We werken samen met stoeterijen die beschikken over prachtige rijtuigen. Ook bijzondere (volg)auto’s en een bloemenkoets of -wagen behoren tot de mogelijkheden.

Volgauto

Stijlvol in ieder detail. Zo zien wij het rouwvervoer voor ons. Of het nu een motorzijspan is, of een fiets met een speciale aanhanger. Maar er is nog meer te kiezen op de weg naar de plaats van het laatste afscheid.

Hoe wordt het huis of uitvaartcentrum verlaten? Wie begeleiden de overledene? Etiquette staat bij ons hoog in het vaandel, voorlopen bij het vertrek, met hoge hoed, dat is voor ons vanzelfsprekend.

Thema uitvaart

 

Rouwvervoer

Informatie over rouwvervoer.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel om contact met u op te nemen. Meer informatie kunt u nalezen in onze Privacy-verklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Overlijden melden • 24 uur per dag:
0570 - 60 66 44

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft. Wij staan voor u klaar.

0570 - 60 66 44 info@hermanbakker.nl

De juiste keuze

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit, maar we ondersteunen die overtuiging graag met een aantal keurmerken die we met trots voeren.