Rouwdrukwerk en online gedenken

Rouwdrukwerk

Voor rouwdrukwerk zijn er veel inspirerende mogelijkheden. Van een rouwkaart tot een persoonlijke brief of een reproductie van een ansicht. Maar natuurlijk zijn er ook de rouwadvertentie en een eventuele dankbetuigingen. Voor u geven wij vorm en inhoud aan de boodschap.

gedenken

Rouwbrief, rouwkaart of annonce

De rouwkaart is heel persoonlijk te maken. Met foto’s, geliefde kleuren en sprekende teksten – de mogelijkheden zijn onuitputtelijk. Van klassiek tot alternatief, kerkelijk, ingetogen of flamboyant. Wij maken bijvoorbeeld geregeld kleine kaartjes die uitgedeeld kunnen worden na de afscheidsplechtigheid. Ook als het om bijzondere verzoeken gaat, of als de familie bijvoorbeeld een andere taal spreekt: u kunt bij ons terecht.

Herman Bakker Uitvaartzorg beschikt over een eigen drukkerij, hierdoor zijn wij in staat om zelf  te allen tijde professionele aandacht aan uw rouwdrukwerk geven en zijn wij niet afhankelijk van derden.

Uitvaartteksten voor het rouwdrukwerk

We hebben voor u een aantal voorbeeldteksten verzameld die tot inspiratie kunnen dienen. Bijvoorbeeld voor een rouwbrief, -kaart of een -advertentie. Klik op de titel om het tekstbestand (in Word) te downloaden.

Bijzondere tekstregels

Online gedenken en condoleren

Wij bieden u ook een platform om uw dierbare online te gedenken en de nabestaanden te condoleren. Familie, vrienden en andere belangstellenden kunnen hier samen hun gedachten, herinneringen, foto’s, verhalen of gedichten delen of een condoleance plaatsen.

Zo kunt u waardevolle herinneringen en persoonlijke en dierbare herinneringen online verzamelen. Dat is ook heel handig voor verre familie of vrienden die niet bij de uitvaart aanwezig kunnen zijn. De bijdragen die worden verzameld blijven enkele maanden online en kunnen daarna in een boekje of album worden geplaatst. Een mooie blijvende herinnering om voor altijd te koesteren.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

 

Overlijden melden • 24 uur per dag:
0570 - 60 66 44

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft. Wij staan voor u klaar.

0570 - 60 66 44 info@hermanbakker.nl

De juiste keuze

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit, maar we ondersteunen die overtuiging graag met een aantal keurmerken die we met trots voeren.