skip to Main Content

Online gedenkplaats

Voor rouwdrukwerk zijn er veel inspirerende mogelijkheden. Van een rouwkaart tot een persoonlijke brief of een reproductie van een ansicht. Maar natuurlijk zijn er ook de rouwadvertentie en een eventuele dankbetuigingen. Voor u geven wij vorm en inhoud aan de boodschap.

herman bakker rouwdrukwerk

Rouwbrief, rouwkaart of annonce

We zorgen voor een specifieke uitstraling. Met foto’s, geliefde kleuren en sprekende teksten – de mogelijkheden zijn onuitputtelijk. Van klassiek tot alternatief, kerkelijk, ingetogen of flamboyant. Wij maken bijvoorbeeld geregeld kleine kaartjes die uitgedeeld kunnen worden na de afscheidsplechtigheid. Ook als het om bijzondere verzoeken gaat, of als de familie bijvoorbeeld een andere taal spreekt: u kunt bij ons terecht.

Herman Bakker Uitvaartzorg besteedt tijd en aandacht aan het rouwdrukwerk.

Klik hier voor contact als u meer informatie wilt over ons rouwdrukwerk.

Uitvaartteksten voor het rouwdrukwerk

We hebben voor u een aantal voorbeeldteksten verzameld die tot inspiratie kunnen dienen. Bijvoorbeeld voor een rouwbrief, -kaart of een -advertentie. Klik op de titel om het tekstbestand (in Word) te downloaden.

Online gedenken

Wij bieden u ook een platform om uw dierbare online te gedenken. Familie, vrienden en andere belangstellenden kunnen hier samen hun gedachten, herinneringen, foto’s, verhalen of gedichten delen.

Zo kunt u waardevolle herinneringen online verzamelen, persoonlijke en dierbare herinneringen. Dat geldt niet alleen voor directe familieleden, maar ook voor verre vrienden die niet bij de uitvaart aanwezig kunnen zijn.

Samen herdenkt u uw dierbare, waaraan ieder zijn of haar eigen invulling kan geven. Daarmee is online gedenken een bijzonder en eigentijds eerbetoon.

De bijdragen die worden verzameld blijven enkele maanden online en kunnen daarna in een album worden geplaatst: om altijd door te kunnen bladeren.

Wilt u meer weten over deze manier van gedenken? Neem contact op met ons.

Back To Top
×Close search
Zoeken