Condoleren

Persoonlijk of online condoleren

Persoonlijk of online condoleren? Wij maken beide mogelijkheden mogelijk.
Uitvaartcentrum Deventer en Aula Bathmen leent zich er prima voor om een afscheidsbijeenkomst te organiseren. Tijdens een afscheidsbijeenkomst kan dan ook de gelegenheid worden geboden de nabestaanden persoonlijk te condoleren. Hoe u dit afscheid of condoleance vorm geeft, beslist u zelf. In onze vestigingen zijn er beeldschermen beschikbaar waar u eventueel beeldmateriaal op kunt tonen. Uw uitvaartleider adviseert u hier graag bij. Uiteraard hebben wij condoleanceboeken beschikbaar waar de bezoekers hun naam en (e-mail)adres kunnen noteren.

Afscheid

Online condoleren

Daarnaast kunnen wij u ook de mogelijkheid bieden voor het plaatsen van de rouwkaart en informatie over de uitvaart op het online condoleanceregister. In het online Herman Bakker condoleanceregister kunnen de bezoekers een condoleance of herinnering (eventueel met foto) achterlaten. Deze berichten en foto’s kunnen wij voor u uitdraaien en desgewenst bundelen in een mooi boekwerkje. Vraag naar de mogelijkheden bij uw uitvaartleider.

Overlijden melden • 24 uur per dag:
0570 - 60 66 44

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft. Wij staan voor u klaar.

0570 - 60 66 44 info@hermanbakker.nl

De juiste keuze

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit, maar we ondersteunen die overtuiging graag met een aantal keurmerken die we met trots voeren.