skip to Main Content

Online gedenkplaats

Ook na het laatste afscheid blijven wij betrokken. Herman Bakker Uitvaartzorg staat achter u. Onze nazorg wordt gewaardeerd en biedt u de ruimte voor:

Onze nazorg wordt gewaardeerd en biedt u de ruimte voor:

evaluatie van de uitvaart
antwoorden en ondersteuning bij de administratieve afwikkeling van de uitvaart

Praktische en emotionele hulp

Na een overlijden valt er veel te regelen. Ook veel administratieve en financiële zaken. Denk daarbij aan het stopzetten van abonnementen en het opheffen van rekeningen. Het afwikkelen van de nalatenschap, belastingzaken, verzekeringen, pensioenen en maatschappelijke voorzieningen. Soms moet het huis worden leeggeruimd. Voor de familie is nazorg in deze moeilijke tijd vaak een uitkomst. Wij hebben in de regio een groot netwerk en kunnen u in veel gevallen dan ook doorverwijzen naar een professional. Vraag er gerust naar.

Zorg voor dierbare data

Een doos met foto’s tekeningen of ordners vol papier zijn tegenwoordig steeds minder fysiek aanwezig. Misschien wilt u na het overlijden van uw dierbare echter wel beschikken over mooie en persoonlijke herinneringen of noodzakelijke informatie zoals contacten, foto’s, muziek of documenten voor de afwikkeling van diverse zaken.
Herman Bakker Uitvaartzorg is partner van Digitale Nazorg. Deze onderneming kan de computer, laptop, telefoon, tablet en zelfs navigatiesystemen van de overledene toegankelijk maken, vaak ook als deze beveiligd zijn door een onbekend wachtwoord of toestelcode. Hierdoor is het mogelijk om weer toegang te krijgen tot de bestanden die op deze apparatuur zijn opgeslagen. Meer informatie op de website van Digitale Nazorg.

Klik hier voor contact als u meer informatie wilt over nazorg.

Back To Top
×Close search
Zoeken