Nazorg uitvaart

Onze nazorg wordt gewaardeerd

Ook na het laatste afscheid blijven wij betrokken. Herman Bakker Uitvaartzorg staat achter u. Onze nazorg wordt gewaardeerd. Iedere uitvaart evalueren wij, het is voor ons belangrijk om te horen hoe u het laatste afscheid hebt ervaren.

Bedanken voor de ontvangen steun

Na een uitvaart is er veel om over na te denken en te regelen. Eén van de vragen die bij u op kan komen, is het wel of niet verzenden van dankbetuigingen en het wel of niet plaatsen van een dankbetuiging advertentie. Indien u besluit tot het verzenden van dankbetuigingen en/of het plaatsen van een advertentie zijn wij u graag van dienst. Vraag ernaar bij uw uitvaartleider of neem contact met ons op.

Praktische en emotionele hulp

Na een overlijden valt er veel te regelen. Ook veel administratieve en financiële zaken. Denk daarbij aan het stopzetten van abonnementen en het opheffen van rekeningen. Het afwikkelen van de nalatenschap, belastingzaken, verzekeringen, pensioenen en maatschappelijke voorzieningen. Soms moet het huis worden leeggeruimd. Voor de familie is nazorg in deze moeilijke tijd vaak een uitkomst. Wij hebben in de regio een groot netwerk en kunnen u in veel gevallen dan ook doorverwijzen naar een professional. Vraag er gerust naar.

Nazorg

Zorg voor dierbare data

Een doos met foto’s tekeningen of ordners vol papier zijn tegenwoordig steeds minder fysiek aanwezig. Misschien wilt u na het overlijden van uw dierbare echter wel beschikken over mooie en persoonlijke herinneringen of noodzakelijke informatie zoals contacten, foto’s, muziek of documenten voor de afwikkeling van diverse zaken.
Herman Bakker Uitvaartzorg is partner van Digital Funeral Professionals. Deze onderneming kan de computer, laptop, telefoon, tablet en zelfs navigatiesystemen van de overledene toegankelijk maken, vaak ook als deze beveiligd zijn door een onbekend wachtwoord of toestelcode. Hierdoor is het mogelijk om weer toegang te krijgen tot de bestanden die op deze apparatuur zijn opgeslagen. Meer informatie op de website van Digital Funeral Professionals.

 

Overlijden melden • 24 uur per dag:
0570 - 60 66 44

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft. Wij staan voor u klaar.

0570 - 60 66 44 info@hermanbakker.nl

De juiste keuze

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit, maar we ondersteunen die overtuiging graag met een aantal keurmerken die we met trots voeren.