Internationaal rouwvervoer en uitvaartverzorging

Internationaal rouwvervoer

Per dag komen er gemiddeld meer dan twee Nederlandse toeristen om in het buitenland. Het totale aantal Nederlanders dat in het buitenland overlijdt, is zelfs twee keer zo hoog. Denk daarbij aan zakenreizigers, expats en pensionado’s. Voor repatriëring vanuit het buitenland bieden wij internationaal rouwvervoer aan.

Internationaal rouwvervoer

Wij werken samen met Van der Heden Internationaal Rouwvervoer en Uitvaartverzorging. Daardoor kunnen wij zowel het vervoer van overledenen naar ons land als vanuit Nederland naar andere landen wereldwijd regelen.

Zo bent u bij ons in goede handen voor internationaal rouwvervoer en alle bijkomende administratieve aspecten. Wij nemen voor u alle praktische zorgen direct uit handen. Wij bieden gespecialiseerd rouwvervoer wereldwijd, betrouwbaar en betaalbaar. U heeft volledige keuzevrijheid – ongeacht uw polis – en kunt rekenen op onze volledige aandacht.

Klik hier voor een video met uitleg.

Overlijden melden • 24 uur per dag:
0570 - 60 66 44

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft. Wij staan voor u klaar.

0570 - 60 66 44 info@hermanbakker.nl

De juiste keuze

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit, maar we ondersteunen die overtuiging graag met een aantal keurmerken die we met trots voeren.