Bloemen bij de uitvaart

Met bloemen gevoelens tot uitdrukking brengen

Met bloemen bij de uitvaart kunnen we onze gevoelens tot uitdrukking brengen. De laatste eer wordt dan ook vaak met bloemen gebracht. Bijvoorbeeld met gestileerde bloemstukken, die met zorg en liefde zijn samengesteld. Iedere bloem, rouwstuk, boeket of krans heeft een eigen, persoonlijke betekenis. Zo staat de Amaryllis voor betoverende schoonheid, jasmijn ademt vriendschap en naastenliefde en lotusbloemen symboliseren zuiverheid.

Bloemen bij de uitvaart

Rozen, lelies of margrieten, alle bloemen en alle stijlen zijn mogelijk. Van klassiek tot nonchalant. Ook een boeket met bloemen uit de eigen tuin is een sfeervolle mogelijkheid. Sommige bloemisten helpen daar graag bij. Op de rouwannonce kan aangegeven staan of een bepaalde soort bloem of kleur de voorkeur heeft. Ook wordt regelmatig aan de gasten gevraagd om één enkele bloem mee te nemen ter afscheid. Zo vormt zich een prachtige bloemenzee. Na de ceremonie worden alle bloemen doorgaans op een bloemenheuvel gelegd, zo ontstaat een laatste, indrukwekkend betoon.

U kunt bij ons aangeven wat u precies wilt. Welke bloemen, welke kleuren, welke vorm. Wij werken samen met gerenommeerde bloemisten, waarbij wij zeker zijn van de kwaliteit en de versheid van de bloemen die zij gebruiken.

Voor elk budget is er wel een mooi boeket of bloemstuk.

Bloemen bij de uitvaart

Graag contact over bloemen bij de uitvaart

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel om contact met u op te nemen. Meer informatie kunt u nalezen in onze Privacy-verklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Overlijden melden • 24 uur per dag:
0570 - 60 66 44

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft. Wij staan voor u klaar.

0570 - 60 66 44 info@hermanbakker.nl

De juiste keuze

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit, maar we ondersteunen die overtuiging graag met een aantal keurmerken die we met trots voeren.