skip to Main Content

Online gedenkplaats

De keuzemogelijkheden voor een opbaring of afscheidslocatie zijn uitgebreid bij Herman Bakker Uitvaartzorg. Samen met u bespreken we graag welke sfeer en mogelijkheden passen bij het afscheid. Een thuisopbaring is vaak heel vertrouwd om afscheid van de dierbare te nemen, daarnaast kunt u ook terecht op één van de vele opbaarlocaties in de regio.

Uitvaartcentra Herman Bakker

Uiteraard kunt u ook kiezen voor één van de afscheidslocaties van Herman Bakker. Herman Bakker beschikt over 2 prachtige uitvaartcentra in de regio, namelijk in Deventer en Bathmen. Lees hieronder meer over onze fraaie uitvaartcentra. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Wilt u uw uitvaartwensen alvast vastleggen? Dit kan in ons wensenboekje:

Uitvaartcentrum Deventer

deventer uitvaartcentrum

Uitvaartcentrum Deventer


 

Ons uitvaartcentrum in Deventer, aan de Diepenveenseweg 76, beschikt over alle benodigde faciliteiten voor een afscheidsdienst. Het uitvaartcentrum heeft de beschikking over 2 privé familiekamers, waar u 24 uur per dag toegang tot heeft. U ontvangt een eigen sleutel en kunt zodoende elk moment van de dag langs komen. Daarbij bent u er vrij in kom de kamer zo in te delen zoals u dat wilt. U kunt bijvoorbeeld foto’s plaatsen of andere persoonlijke eigendommen meebrengen. Alles in het teken om het afscheid in een zo persoonlijk mogelijke manier te laten plaatsvinden. Uitvaartcentrum Deventer leent zich als ideale opbaarlocatie.

Uitvaartcentrum Bathmen

uitvaartcentrum bathmen uitvaartlocatie

Uitvaartcentrum Bathmen

Naast het uitvaartcentrum in Deventer beschikt Herman Bakker ook over een aula in Bathmen. Deze afscheidslocatie is gevestigd op de begraafplaats in Bathmen, gelegen aan de Prinses Margrietlaan 15. Deze karakteristieke aula lijkt door zijn rieten kap op een ware Saksische boerderij. Ook in Bathmen kunt u een sleutel ontvangen voor een privé familiekamer, om zodoende in alle rust afscheid te kunnen nemen. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Ruimte voor de afscheidsplechtigheid

De afscheidsplechtigheid kan ook plaatsvinden in een kerk of kapel of in de aula van de begraafplaats of het crematorium. Maar er zijn nog tal van andere geschikte locaties in de regio voor avondwaken, condoleances en afscheidsceremonies. Zoals buitenplaatsen en restaurants.

Het komt steeds vaker voor dat men de afscheidsplechtigheid op een alternatieve plaats houdt. Bijvoorbeeld in de tuin van de familie, in een uitspanning aan het water of in een verenigingsgebouw.

Klik hier voor contact als u meer informatie wilt over onze afscheidskamer en afscheidslocaties.

Download onderstaand onze checklist bij een overlijden voor een helder stappenplan.

Download: Checklist bij Overlijden.

 

Back To Top
×Close search
Zoeken