Afscheidslocaties

Uitvaartcentra Herman Bakker

De keuzemogelijkheden voor een opbaring of afscheidslocatie zijn heel divers. Samen met u bespreken we welke sfeer en mogelijkheden passen bij het afscheid. Een thuisopbaring is vaak heel vertrouwd om afscheid van de dierbare te nemen, maar is niet altijd mogelijk of wenselijk. U kunt ook terecht op één van de afscheidslocaties van Herman Bakker. Herman Bakker beschikt over 2 fraaie uitvaartcentra in de regio, namelijk in Deventer en Bathmen. Lees hieronder meer over deze twee uitvaartcentra. Of neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Uitvaartcentrum Deventer

Uitvaartcentrum Deventer

Uitvaartcentrum Deventer, aan de Diepenveenseweg 76, beschikt over alle benodigde faciliteiten voor een afscheidsdienst. Het uitvaartcentrum heeft de beschikking over 2 privé familiekamers, waar u 24 uur per dag toegang tot heeft. U ontvangt een eigen sleutel en kunt zodoende elk moment van de dag langs komen. Daarbij bent u er vrij in kom de kamer zo in te delen zoals u dat wilt. U kunt bijvoorbeeld foto’s plaatsen of andere persoonlijke eigendommen meebrengen. Alles in het teken om het afscheid in een zo persoonlijk mogelijke manier te laten plaatsvinden. Uitvaartcentrum Deventer leent zich als ideale opbaarlocatie.

Uitvaartcentrum Bathmen

Naast het uitvaartcentrum in Deventer beschikt Herman Bakker ook over een aula in Bathmen. Deze afscheidslocatie is gevestigd op de begraafplaats in Bathmen, gelegen aan de Prinses Margrietlaan 15. Deze karakteristieke aula lijkt door zijn rieten kap op een ware Saksische boerderij. Ook in Bathmen kunt u een sleutel ontvangen voor een privé familiekamer, om zodoende in alle rust afscheid te kunnen nemen. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Aula Bathmen

Ruimte voor de afscheidsplechtigheid

De afscheidsplechtigheid kan ook plaatsvinden in een kerk of kapel of in de aula van de begraafplaats of het crematorium. Maar er zijn nog tal van andere geschikte locaties in de regio voor avondwaken, condoleances en afscheidsceremonies. Zoals buitenplaatsen en restaurants.

Het komt steeds vaker voor dat men de afscheidsplechtigheid op een alternatieve plaats houdt. Bijvoorbeeld in de tuin van de familie, in een uitspanning aan het water of in een verenigingsgebouw. Wij adviseren u hier graag bij.

Leg de afscheidslocatie van uw keuze vast in het wensenboekje.

Een afspraak maken

Vul onderstaand formulier in dan nemen wij contact met u op voor een afspraak.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel om contact met u op te nemen. Meer informatie kunt u nalezen in onze Privacy-verklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Overlijden melden • 24 uur per dag:
0570 - 60 66 44

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft. Wij staan voor u klaar.

0570 - 60 66 44 info@hermanbakker.nl

De juiste keuze

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit, maar we ondersteunen die overtuiging graag met een aantal keurmerken die we met trots voeren.