Mogelijkheden uitvaart

Van een ingetogen plechtigheid tot champagnereceptie

Een uitvaart is steeds vaker een echt persoonlijk laatste afscheid. U kunt bij ons kiezen wat bij u past. En zelf regelen wat u voor ogen heeft. De mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven zijn heel divers, zoals livemuziek, een voordracht van een dichter, de rol van een geestelijke, pastoraal werker of een spreker voor de ceremonie. Het beschilderen van de kist, een eigen afscheidswebsite en het betrekken van de kinderen bij de uitvaart. Of uw voorkeur uitgaat naar een ingetogen en intieme plechtigheid of het uitbundig vieren van het leven bij een champagnereceptie. Wij adviseren u graag.

Uitvaartcentrum Deventer koffietafel

Om uw nabestaanden behulpzaam te zijn op een heel verdrietig moment kunt uw uitvaartwensen bij leven alvast vastleggen in ons wensenboekje.

Kortom, van op-en-top klassiek, ingetogen tot avant-garde of music & soul. Wij kunnen u ondersteunen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Bel (0570) 60 66 44 (dag en nacht bereikbaar) of vul het contactformulier onder aan deze pagina in.

Weten wat u moet doen bij een overlijden? Klik dan op onderstaande link.

Download: Checklist bij Overlijden.

 

Een afspraak maken

Vul onderstaand formulier in dan nemen wij contact met u op voor een afspraak.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel om contact met u op te nemen. Meer informatie kunt u nalezen in onze Privacy-verklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Overlijden melden • 24 uur per dag:
0570 - 60 66 44

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft. Wij staan voor u klaar.

0570 - 60 66 44 info@hermanbakker.nl

De juiste keuze

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit, maar we ondersteunen die overtuiging graag met een aantal keurmerken die we met trots voeren.