skip to Main Content

Online gedenkplaats

Herman Bakker Uitvaartzorg Gorssel, dichtbij voor u

Bij een overlijden, of als u bewust stil wilt staan bij uw uitvaart is er een vertrouwde naam voor een persoonlijk afscheid: Herman Bakker Uitvaartzorg.

Vanaf het eerste gesprek tot de laatste details. U voelt zich bij ons direct ontzorgd en gerustgesteld.

Wij zijn altijd nabij, dag en nacht bereikbaar en bieden u alle mogelijkheden van nu.

U bepaalt uw wensen en wij zorgen voor de uitvoering van die wensen. Wij doen dit oprecht en met respect. Van een intens, klein afscheid tot een grootse ceremonie met vele honderden genodigden.

Herman Bakker Uitvaartzorg is al decennialang een begrip in Deventer en omgeving. Het lokaal werken is een bewuste keuze om echt nabij voor u te kunnen zijn. Daarom is Herman Bakker Uitvaartzorg ook in en vanuit Gorssel actief.

Maak kennis met ons (locatie Gorssel)
Charles De Mari

Charles de Mari

Herman Bakker Uitvaartzorg – Gorssel werkt samen met Charles de Mari. Het team bestaat daarnaast uit Harry Maalderink en Els Schaap. Maak hier kennis met het team.

Diepenveenseweg 76,
7413AS Deventer
Herman Bakker Uitvaartzorg Gorssel Biedt Uitvaartbegeleiding In O.a.:
Herman Bakker Uitvaartzorg Gorssel biedt uitvaartbegeleiding in o.a.:

Almen, Bussloo, Eefde, Epse, Gorssel, Harfsen, Joppe, Kring van Dorth, Laren (Gld.), Lochem Voorst, Warnsveld en Zutphen.

Referenties Herman Bakker - Locatie Gorssel

"Charles de Mari en zijn collega's vormen een evenwichtige combinatie voor Gorssel en hebben dankzij hun ervaring alles in huis voor een respectvolle invulling van de uitvaart."

Patty-Lou Middel-Leenheer

"Het team van Herman Bakker Uitvaartzorg heeft altijd oog voor een passende ceremonie. Dit is een mooie lokale samenwerking met Charles de Mari in Gorssel."

Marianne Zeegelaar

Deze reacties mocht Herman Bakker Uitvaartzorg onlangs ontvangen. Wij danken eenieder voor de persoonlijke berichten. Uit respect voor de families worden in de recensies geen namen van dierbaren opgenomen.

Back To Top
×Close search
Zoeken