skip to Main Content

Online gedenkplaats

Lezing ‘Wat iedereen moet weten over euthanasie’

In samenwerking met Vredehof en Roelofs Uitvaartverzorging organiseren wij op woensdagavond 20 maart a.s.  de lezing ‘Wat iedereen moet weten over euthanasie’.
Euthanasie staat al vele jaren volop in de belangstelling. Dat geldt zeker sinds in 2002 de ‘Euthanasiewet’ van kracht is gegaan. Toch zijn er ook veel onduidelijkheden. Wanneer kom je voor euthanasie in aanmerking? Wat is de waarde van een euthanasieverklaring? Wie bepaalt wanneer een patiënt ‘ondraaglijk en uitzichtloos’ lijdt? En hoe verhoudt euthanasie zich tot die andere behandeling waarover ook regelmatig gesproken wordt: palliatieve sedatie.

De lezing wordt gehouden op woensdagavond 20 maart van 19.30 tot 21.30 uur (zaal open vanaf 19.00 uur) in Uitvaartcentrum Roelofs, Diepenveenseweg 76 in Deventer en wordt verzorgd door Rob Bruntink.
[Rob Bruntink is expert op het gebied van het levenseinde. Hij schrijft als journalist al ruim twintig jaar over palliatieve zorg, euthanasie en hospicezorg. Hij werkte onder meer als vrijwilliger in een hospice. Daarnaast heeft hij een eigen communicatiebureau (Bureau MORBidee), dat gericht is op het ‘praten over de dood’.]

Heeft u belangstelling om deze informatieve avond bij te wonen? Meldt u zich dan aan via events@vredehof.nl o.v.v. Lezing euthanasie Deventer en uw naam. U ontvangt een bevestiging. Het aantal stoelen is beperkt, vol is vol.

Graag tot ziens op woensdag 20 maart a.s.

Deze lezing wordt georganiseerd in het kader van 150 jaar Vredehof.

Back To Top
×Close search
Zoeken