Lezing ‘Rouw is de achterkant van liefde’

Op 18 mei a.s. organiseren wij, in samenwerking met Vredehof / Roelofs Uitvaartverzorging, in Uitvaartcentrum Deventer de lezing “Rouw is de achterkant van liefde.”

Deze lezing op woensdagavond 18 mei a.s. gaat over verlies en rouw. Wat is een rouwproces, wat kan in zo’n proces allemaal een rol spelen en wat kan de draagwijdte van rouw zijn in het leven van mensen. Aan de hand van veel praktijkvoorbeelden neemt Henriette Doosje (oprichter van Buro Nazorg en expert op het gebied van rouwbegeleiding), de toehoorders mee in het “Land van Rouw”. Ze geeft tips om jezelf en een ander beter te leren begrijpen in een rouwproces.

De lezing wordt gehouden in Uitvaartcentrum Deventer. Aanvang lezing om 19.45 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur. Na de lezing, rond 21.00 uur, staat de koffie klaar en is er gelegenheid voor het stellen van vragen.

Het bijwonen van deze informatieve lezing kan door het kan door het sturen van een e-mail naar info@hermanbakker.nl o.v.v. Lezing Rouw, naam en aantal personen.

U ontvangt een bevestiging. Let op: vol is vol.

Lezing over Rouw in Uitvaartcentrum Deventer

< Alle berichten