skip to Main Content

Online gedenkplaats

Uw persoonlijk afscheid, financieel inzicht en zekerheid

U heeft, waar en hoe verzekerd, altijd keuzevrijheid in de uitvaartdienstverlener. Dus ook als u bij een grote verzekeraar / uitvaartcorporatie bent aangesloten. U kunt zeker bij ons terecht!
Het is belangrijk dat u weet welk bedrag de verzekering vergoedt. De gemiddelde uitvaartverzekering dekt een groot deel van de basisuitvaart. Dit bedrag is gebaseerd op de gemiddelde kosten van een uitvaart. De extra’s komen meestal voor eigen rekening.

De uitvaart, betaalbaar en verzorgd

U kunt bij ons de uitvaart perfect afstemmen, regelen en bekostigen.

Wij bieden u
Veel keuze en optimale vrijheid
Deskundig advies, geen onaangename verrassingen
Maatwerk en flexibiliteit
Partner en kinderen betrekken bij de beslissingen

Het is goed om over de uitvaart na te denken

Als u vooraf uw uitvaartwensen bij ons vastlegt, kunt u goed overzien om welke kosten het gaat. Uw familie weet dan ook hoe u de uitvaart vorm en inhoud wilt geven. En, uw nabestaanden worden in een tijd van intens verdriet niet met financiële tegenvallers of geldzorgen geconfronteerd.

Uw laatste wensen vastleggen? Met het boekje ‘mijn laatste wens’ legt u uw uitvaartwensen vast. Of neem contact met ons. Wij informeren u graag hoe de uitvaart bekostigd kan worden. Wij kunnen ook samen met u uw huidige polissen doornemen. Dit is geheel vrijblijvend en er zijn géén kosten aan verbonden.

Bel (0570) 60 66 44 (dag en nacht bereikbaar) of neem contact op.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Klik dan verder. Voor meer informatie over tarieven en kosten van de uitvaart, verzekeren, (een deel van) de uitvaart vooruit betalen via de Stichting Gelden Vooruitbetaalde Uitvaarten  en ons service lidmaatschap met diverse voordelen – zonder verplichtingen.

Back To Top
×Close search
Zoeken