skip to Main Content

Online gedenkplaats

Coronavirus informatie

Gezien de ontwikkelingen rond het coronavirus hebben wij uiteraard ook onze maatregelen getroffen. Wij hebben besloten om activiteiten georganiseerd vanuit Herman Bakker Uitvaartzorg, zoals de herdenkingsdiensten, voorlopig niet door te laten gaan.

Onze medewerkers houden zich verder aan de instructies zoals gedeeld door de BGNU (Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen), onze eigen Arbodienst en volgen uiteraard ook de informatie en updates zoals gedeeld door de RIVM.

Zoals iedereen heeft kunnen lezen zijn alle adviezen inmiddels behoorlijk aangescherpt. Dit heeft uiteraard ook consequenties voor onze dienstverlening.
Met betrekking tot onze uitvaarten betekent dit dat wij ons houden aan de volgende richtlijnen:

  • De uitvaartplechtigheden en condoleancebezoeken mogen uit niet meer dan 30 personen bestaan. Om besmetting zo veel mogelijk te voorkomen, wordt er geen koffie of thee geschonken en is er geen nazit.
  • Voor rouwbezoek en gebruik familiekamers gelden dezelfde restricties.
  • Tijdens de condoleances faciliteren wij het schriftelijk condoleren niet meer, er zijn dus geen condoleanceregisters en pennen aanwezig.
  • Wij bieden geen cateringvoorzieningen meer aan.
  • Van de aanwezigen wordt gevraagd minimaal 1,5 meter van elkaar afstand te nemen
  • Vanaf 15 maart bespreken wij de uitvaarten telefonisch of via Facetime. De gemaakte afspraken worden indien mogelijk ook per e-mail bevestigd.

Gezien alle ontwikkelingen verwachten wij de komende periode opnieuw nog wel wijzigingen in de richtlijnen en adviezen.
Kijk dan ook regelmatig op onze website of laat u informeren door uw uitvaartleider.

Wij vertrouwen op uw begrip.

Back To Top
×Close search
Zoeken