skip to Main Content

Online gedenkplaats

Gezien de ontwikkelingen rond het coronavirus hebben wij uiteraard ook onze maatregelen getroffen. Onze medewerkers houden zich aan de instructies zoals gedeeld door de BGNU (Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen), onze eigen Arbodienst en volgen uiteraard ook de informatie en updates zoals gedeeld door de RIVM.

Update: Persconferentie dinsdag 20 april 2021:

Het is fijn om te mogen melden dat uit de persconferentie van 20 april jl. versoepelingen werden aangekondigd:

 • Met ingang van 28 april vervalt de avondklok. Die loopt af op 28 april om 04.30 uur in de ochtend.
 • Het advies voor thuisbezoek wordt aangepast: m.i.v. 28 april a.s. mag men maximaal twee mensen per dag thuis ontvangen.
 • Voor uitvaartplechtigheden geldt dat er m.i.v. 28 april a.s. maximaal 100 bezoekers  zijn toegestaan, inclusief kinderen t/m 12 jaar. Voor Uitvaartcentrum Deventer geldt nog steeds een maximumaantal van 30 bezoekers, dit i.v.m. de verplichte 1,5 meter afstand. 
 • In principe organiseren wij, tot nadere berichtgeving, geen openbare condoleances in onze vestiging.
 • Erehagen bij uitvaarten zijn niet meer toegestaan in verband met de regels met betrekking tot de groepsgrootte buiten.
 • Van de aanwezigen wordt gevraagd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar te nemen
 • Wij komen bij u thuis voor het bespreken van de uitvaart maar alleen na de bevestiging dat iedereen gezond is en er voldoende afstand gegarandeerd kan worden met de inachtneming van de overheidsrichtlijnen. Voor thuisbezoek  geldt dat maximaal 1 personen van een ander huishouden ontvangen mogen worden en maximaal 1 bezoek per dag. 
  Ook buiten onze vestigingen houden wij ons aan de 1,5 m richtlijn.
 • Indien gewenst bespreken wij de uitvaarten telefonisch, bij voorkeur via Coligo Meetings , via Facetime of Teams.
 • Horeca bij de uitvaart: Wij vragen aan bezoekers bij een afscheid, waarbij een hapje en of drankje wordt geserveerd, contactgegevens achter te laten. Deze gegevens zijn t.b.v de GGD voor eventueel bron en contactonderzoek. Deze contactgegevens geven wij alleen door wanneer wij benaderd worden door de GGD in verband met een mogelijke coronabesmetting tijdens de uitvaart. Bij geen gebruik worden zij na 14 dagen vernietigd. Zie ook de informatie hierover bij de Branche organisatie BGNU
 • In onze rouwauto’s is het gebruik van een eigen mondkapje verplicht.
 • Wij verzoeken alle bezoekers aan ons uitvaartcentrum om bij een uitvaart – en met name tijdens verplaatsingen in ons gebouw – een mondkapje te dragen

Gezien alle ontwikkelingen verwachten wij ook de komende tijd opnieuw nog wel wijzigingen in de richtlijnen en adviezen.
Kijk dan ook regelmatig op onze website of laat u informeren door uw uitvaartleider.

Wij vertrouwen op uw begrip.

Back To Top
×Close search
Zoeken